Verhuizen is duur? Niet met deze tips!

Verhuizen is duur? Niet met deze tips!

Het verhuizen naar een andere woning is vaak een leuke gebeurtenis. Het is wel spannend en ook komen er kosten bij kijken. Het verhuizen hoeft echter niet duur te zijn. We delen graag onze tips om op een betaalbare manier alle spullen te verhuizen. Zelfs als je een verhuisbedrijf wilt inschakelen hoeft dit niet duur te zijn. Laten we snel onze tips delen om op een betaalbare manier naar je nieuwe huis te gaan.

Een deel zelf doen en een deel laten doen

De gemakkelijkste manier om het verhuizen goedkoper te maken is door zelf een deel te doen. Wees slim en pak zelf alles in dozen in. Haal alle meubels zelf uit elkaar en zet het allemaal klaar voor de verhuizers. Wanneer de verhuizers komen kunnen ze de verhuiswagen vol laden om alles naar de nieuwe woning te brengen. Kies voor een verhuisbedrijf welke deze optie graag aanbiedt. Vervolgens pak je zelf alles in de nieuwe woning weer uit. Het is wat meer werk. Het is echter een stuk goedkoper in de kosten. Het budget kun je dan gebruiken voor wat anders. Nieuwe lampen of meubels in huis bijvoorbeeld.

Zelf alles verhuizen?

Het is natuurlijk nog goedkoper om zelf alles te verhuizen. Je hebt dan wel meer handen nodig om je te helpen. Het is wel belangrijk om dan een goede planning te maken. Het is belangrijk om een verhuiswagen te organiseren en alle benodigdheden. Denk ook de kleinere karretjes, de dekens en steekwagens. Het maakt het verhuizen van alle spullen een stuk gemakkelijker. Soms is het inschakelen van een verhuisbedrijf wat duurder dan het zelf doen. Het is echter een investering in een soepel verhuizing. Een goede investering om zo met minder stress en met meer plezier te genieten van je nieuwe woning.

Je hoeft dan alleen nog nieuwe spulletjes te kopen.

Reacties zijn gesloten.